1. Αντικαταβολή
Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.
Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2€ επιπλέον.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του winbankPayCenter, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο pitselas.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Πειραιώς.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.

3. Πληρωμή μέσω Paypal

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε «Πληρωμή Μέσω Τραπέζης» στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστεί ένας λογαριασμός (Τράπεζα Πειραιώς) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ’ ένα e-mail στο info@pitselas.gr έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

5. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα
Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας στείλουμε ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε δηλώσει, ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες κρατούνται στο κατάστημα έως και 10 μέρες αφότου ολοκληρωθούν.